DESPRE

Balaban & Partners în Republica Moldova are o experiență de peste 10 ani în practica dreptului civil și comercial, atât la nivel național, cât și internațional.

În parcursul profesional, Balaban & Partners a prestat servicii juridice pentru clienți din Austria, Germania, Elveția, Estonia, Olanda, Polonia, Bulgaria, România, Italia și Franța.

Echipa noastră oferă servicii și asistență juridică în domeniul investițiilor în Republica Moldova, drept fiscal și bancar, drept corporativ și comercial, dreptul muncii, dreptul concurenței, insolvență și faliment, domeniul imobiliar, proprietate intelectuală. De asemenea, echipa noastră reprezintă clienții în fața instanțelor de judecată din Republica Moldova și Curților de Arbitraj.

Ne sprijinim clienții oferindu-le informații, consiliere și reprezentarea intereselor acestora. Acordăm asistență juridică întreprinderilor mici și mijlocii, precum și marilor grupuri de firme. Acordăm consultanță juridică în toate domeniile de afaceri, bazându-ne pe experiența și cunoștințele noastre vaste.

Ne bazăm pe experiența pentru a îndeplini așteptările clienților noștri atât la nivel național, cât și internațional. Consultanța juridică oferită se întemeiază pe înțelegerea profundă a mediului de afaceri în care operează clienții noștri. Astfel ne concentrăm pe necesitățile și cerințele lor individuale.

Din 2015 a început colaborarea cu Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii ca și partener în cadrul „CHSH Cerha Hempel Spiegelfeld Hlawati”, una din cele mai prestigioase societăți de avocatură din Austria.

Din 2020 a continuat colaborarea cu Gilescu, Văleanu, Nathanzon & Partenerii ca parte a bnt attorneys in CEE, una din cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală și de Est. Datorită acestei colaborări, beneficiază de următoarele:

  • Birouri în Belarus, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, România și Republica Slovacă.
  • Colaborare cu societăți de avocatură din cadrul Lex Mundi Network, în juridicțiile unde societatea nu dispune de birouri proprii.
  • Colaborare continuă dintre BNT offices in CEE și Viena;
  • Consiliere juridică ireproșabilă, eficientăși orientată spre soluții;
  • Sprijinirea obiectivelor financiare ale clienților ca și scop principal.

„Cunostințele vaste în legislația piețelor de capital, flexibilitatea, abilitatea de a răspunde provocărilor și o rețea excelentă de profesioniști sunt caracteristicile de top ale companiei noastre.”

În tot ceea ce facem, rămânem la cele mai înalte valori umane și corporative, ne angajăm să oferim întotdeauna clienților noștri servicii la cele mai înalte standarde. Cea mai bună recompensă este să aflăm considerațiunea serviciului nostru ca fiind unul fără egal.

Înțelegem mai bine nevoile clientului prin punerea noastră în locul acestuia și adoptăm acest angajament tratând afacerea clientului nostru cu mare respect.

Apreciem părerea clienților care ne găsesc creativi, fiabili și pozitivi în îmbinarea celor mai bune practici pentru atingerea rezultatelor.

Misiune

The pursuit of a highly valued customer experience”/ „Oferim clienților o experiență remarcabilă”

Pașii pe care îi urmărește Balaban&Partners pentru a ridica valoarea serviciilor în colaborare cu clienți: 

  • Îndemânare: oferim clienților noștri experiențe de calitate;
  • Consistență și rezultat: serviciile pe care le prestăm sunt orientate spre atingerea rezultatului dorit de client;
  • Încredere și respect:  ne concentrăm să oferim expertiză personalizată și să păstrăm consistența în calitatea serviciilor;
  • Inovație și gândire creativă: oferim servicii de cea mai înaltă calitate bazate pe cunoștințe juridice actualizate.

Viziune

Viziunea noastră este să oferim clienților consultanță juridică de calitate în timp util și în mod eficient.

Obiectivul nostru este să atingem standardele de excelență în dreptul afacerilor. Asigurăm bazele juridice ale afacerilor clienților noștri astfel încât ei să se poată concentra pe succesul acestora.

Pro Bono

Balaban&Partners oferă sprijin regulat și servicii Pro Bono de „caritate specială (non-profit), în proiecte benefice social, de protecție a mediului, și pertinența legată de drepturile omului ”

Încurajăm și ajutăm persoanele defavorizate, în special oferind sprijin continuu copiilor din internate.

 Digitalizare

În contextul digitalizării globale, ne-am digitalizat procesele interne și am oferit sfaturi cu privire la toate aspectele juridice legate de digitalizarea justiției și avocaturii în Republica Moldova, la fel avem o experiență extinsă în selectarea și utilizarea instrumentelor juridice tehnice.

 Lucrăm ca parte a unor echipe interdisciplinare formate din avocați și experți IT pentru a dezvolta propriile instrumente și aplicații tehnologice juridice care vor ajuta la organizarea unei activități juridice eficiente în beneficiul clienților noștri.

În acest fel, nu numai că dorim să folosim soluții tehnologice juridice preexistente, ci lucrăm activ să modelăm viitorul activității juridice digitalizate.